Rólunk!

Hogy kik vagyunk mi?

Sziasztok, Rebeka vagyok, 23 éves.

Egy Somogy megyei kisvárosban élek, itt is születtem. Érettségi után elindultam szerencsét próbálni külföldre, de hamar rájöttem, hogy ez nem az én világom. Fél év után haza is tértem a családomhoz és a szerelmemhez. Utána több tanfolyamot is elvégeztem.

Időközben a párom (aki már nyár óta a férjem is) nyitott egy üzletet, ahol egyedi ajándéktárgyakat készít immár 3 éve. Folyamatosan fejlesztettük, bővítettük a kínálatot, majd gondoltunk egyet és belevágtunk a hímzésbe. Pár hónapon belül sikerült beszerezni egy hímzőgépet és minden alapot elsajátítani, hogy a lehető legjobbat nyújtsuk a vásárlóknak. Eltelt közel 2 év, amíg a helyi munkákat és bérmunkát végeztem.

Majd nyáron álmodtam egy nagyot, hogy egy egész ország és egy sokkal nagyobb vásárlói közösség megismerje a munkáinkat. Egyre aktívabb lettem a socialmedia oldalakon, és így jutottunk el odáig, hogy ez a webshop létrejöjjön.

Mit is készítünk mi?

Bármit!

Lehet akár az egy darabtól a több száz darabos megrendelésig.

Magánszemélyeknek és cégeknek is egyaránt.

-Munkaruházatot, egyedi logóval ellátva

-Fali díszeket

-Törölközőket

-Pólókat, pulcsikat

-Vászontáskákat

-Stb...

Bármilyen egyedi megrendelést is tudsz kérni, keress bizalommal e-mail elérhetőségünkön.

Hogy mi a mottóm?

Csak a képzelet szab határt!

A küldetésem az, hogy embereket boldoggá tegyek 1-1 hímzett ajándék formájában.

Tehát ez lennék én, aki álmodva egy nagyot egyre közelebb kerülök a célomhoz, ahhoz, amit imádok csinálni és egyre több megrendelő egyedi kérését tudom megvalósítani.

Pap-Farkas Rebeka